Aktuális
CÉGES MIKULÁSPARTY, KARÁCSONYI PARTY
Az ősz beköszöntével az évvégi rendezvények szervezése is időszerű...
Mikulásnapra állítottunk össze egy kis ízelítőt, melyben az ünnepnap fénypontját - a Mikulás megérkezését - minden korosztályt szórakoztató programelemekkel tesszük még feledhetetlenebbé: színes játékbirodalommal, kalandjátékkal, mikulásváró műsorral, különleges alkotóházzal.
- Locsi-fecsi manó Mesés interaktív mikulásváró műsor, melyben egy huncut kismanó segít a gyerekeknek, hogy előcsalogassák a várva várt Mikulást.
- Krampusz és a zenedoboz Zenés interaktív mikulásváró műsor, melyben a közös éneklésé és hangszeres zenélésé a főszerep.
- A suszter manói Interaktív Mikulásváró bábos-élőszereplős, díszletes mesejáték.
- Ho-ho-hó! Hol van már a télapó? 5 állomásos tematikus kalandjáték, mely során a gyerkőcök, aktív szereplőivé válnak a mesének.
- Csiri-biri logikai és készségfejlesztő sarok Fa- és műanyag logikai- és készségfejlesztő játékok gyüjteménye
- Mikulás udvara babaszőnyeg, babaház, ügyességi- és készségfejlesztő és mozgásos játékok, tematikus (mikulásos, hóemberes, stb...)játékelemek, gyermek centrikus animátorokkal
- Klasszikus gyermekprogramok: arcfestés, lufihajtogató bohóc, karácsonyi kézműves foglalkozások, stb.
KARÁCSONYI PARTY-RA ajánljuk: :
- IQ Logic logikai és készségfejlesztő sarok Fa- és műanyag, fém logikai- és készségfejlesztő játékok, ördöglakatok, fejtörők gyüjteménye
- Party Games Lengőteke, Darts, Óriás golyóvezető, Reflex kapu és hasonló egyéni játékok, melyek szórakoztató programként és csapatjátékoknál egy-egy állomásként is kiválóak.
- Crazy Christmas Tematikus vidám csapatösszerázó játékok gyüjteménye.
- Klasszikus programok: Party casino: roulett, póker, black-jack, karikaturista, henna/tetoválásfestés, felnőtt kézműves foglalkozások, kürtőskalács sütés és még számtalan programlehetőség.

Egyéb programajánlat
Részletekről érdeklődjön kollégáinknál!

Hírlevél feliratkozás

E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Teljes Név:*
Keresztnév:*
Cégnév:*